Inchide Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...
Q&A
Bazar Auto

Piese Auto, Piese Auto, Motoare si cutii de viteze

Poze  Cutie Viteze Wv Transporter T4

Vand Cutie Viteze Wv Transporter T4

(Data anuntului 7/7/2012 - 695 afisari )

vand cutie t4 pt motoarele 2,4 1,9 simplu si turbo.cutia este intr-o stare foarte buna de functionare.vitezele merg foarte usor.

Produsul este Second Hand

Pret: 350   EURO Semnaleaza neregula

Anunt EXPIRAT Iti recomandam anunturi asemanatoare :
Poze Cutie Viteze Wv Transporter T4 :

Alte anunturi Piese Auto, Piese Auto, Motoare si cutii de viteze
 Cutie Viteze Triptronic 5hp19

Cutie Viteze Triptronic 5hp19

Vand piese wv passat 2001-2004 cutie viteze automata triptronic su multitronic, manuala 5+1 si 6+1,volanata masa dubla si convertizor,anexe motor:electromotor,alternator,pompe tandem si injectore pompe duze,compresor Ac si conducte,elemente de caroserie:faruri xenon,capota,bara,aripi, turbosuflant...
(3/22/2013 12:57:17 PM) Vezi anuntul complet : Cutie Viteze Triptronic 5hp19
 Cutie Viteze Vw Passat Tripronic 5 Hp 19

Vand piese wv passat 2001-2004 cutie viteze automata triptronic su multitronic, manuala 5+1 si 6+1,volanata masa dubla si convertizor,anexe motor:electromotor,alternator,pompe tandem si injectore pompe duze,compresor Ac si conducte,elemente de caroserie:faruri xenon,capota,bara,aripi, turbosuflanta,...
(3/23/2013 10:51:37 AM) Vezi anuntul complet : Cutie Viteze Vw Passat Tripronic 5 Hp 19

Vand piese wv passat 2001-2004 cutie viteze automata triptronic su multitronic, manuala 5+1 si 6+1,volanata masa dubla si convertizor,anexe motor:electromotor,alternator,pompe tandem si injectore pompe duze,compresor Ac si conducte,elemente de caroserie:faruri xenon,capota,bara,aripi, turbosuflanta,...
(3/23/2013 10:58:59 AM) Vezi anuntul complet : Cutie Viteze Vw Passat Tripronic 5 Hp 19

Cutie Viteze Triptronic 5hp 19 Vw, Audi Etc.

Vand piese wv passat 2001-2004 cutie viteze automata triptronic su multitronic, manuala 5+1 si 6+1,volanata masa dubla si convertizor,anexe motor:electromotor,alternator,pompe tandem si injectore pompe duze,compresor Ac si conducte,elemente de caroserie:faruri xenon,capota,bara,aripi, turbosuflant...
(3/23/2013 11:35:59 AM) Vezi anuntul complet : Cutie Viteze Triptronic 5hp 19 Vw, Audi Etc.

Cutie Viteze Triptronic 5hp 19 Vw, Audi Etc.

(3/23/2013 11:57:17 AM) Vezi anuntul complet : Cutie Viteze Triptronic 5hp 19 Vw, Audi Etc.

Masini modificate de vanzare, Anunturi Auto masini tunate, Masini tuningMasini second hand de vanzare, Anunturi Auto masini second, Preluari leasingVanzari Motocilete, ATV-uri si ScutereVanzari jante, anvelope, esapamente, filtre aer, frane, styling, suspensie, tuning motor, turbo si nitro, piese dezmembrariVanzari Car Audio, Difuzoare auto, CD Playere MP3, Amplificatoare auto, Subwoofere auto, DVD / TV Auto, Tuning si accesorii, Alarme auto, Detectoare Radar, Navigatie GPS

ADAUGA ANUNT
Contul Meu
User: Parola :
Gaseste Piese Auto pentru masina ta! Completeaza formularul de cereri piese acum!
Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
5/21/2013